Які бонуси? може заощадити ваш час, стрес і гроші.

Які бонуси? може заощадити ваш час, стрес і гроші.

Які бонуси? Пояснення основ

Оплата Як і винагороди, платіж розглядається як “негарантований врегулювання”, однак законно вони зазвичай визначаються окремо, а також вони функціонують дещо по-різному. Комісія може бути відсотком збору, наприклад, рекрутер отримує суму, еквівалентну 15-20% від зарплати свого найму за перший рік, або може бути визначена за допомогою формули, припускаючи, що кожен на певному самому рівні має однакову формулу.

Ваша комісія зазвичай пов’язана з квотою або метою, яка може бути грошовою кількістю, кількістю пропонованих продуктів або кількістю закритих угод або запланованих конференцій. Ідея полягає в тому, що якщо ви досягнете 100% своєї квоти, ви отримаєте 100% своєї комісії. 4. Отже, чи є переваги безсумнівним? Коротка відповідь – ні.

І немає справжнього федерального регламенту, який би стверджував, що ви маєте право на бонусну пропозицію. Якщо робота за власним бажанням, це означає, що компанія може звільнити вас без причини або оплати. «Отже, якщо у вас немає складеного контракту, немає ніяких гарантій, що ви щось отримаєте. Поки [стимул] необов’язковий, вони можуть робити все, що забажають», — стверджує адвокат Брайан Хеллер, партнер Schwartz Perry. & Хеллер, ТОО.

Закон штату Нью-Йорк про працю, наприклад, визначає, що будь-яка «зроблена» комісія «законно враховується як заробіток і має бути виплачена торговому представнику», навіть якщо цю особу звільняють, звільняють або залишають роботу. Дозвіл фірмам вказати, що означає «зроблено», надає їм велику гнучкість. «Існує багато стимулів, які стверджують, що ви повинні працювати на бізнес, коли винагорода надається, щоб її отримати», — стверджує Хеллер..

7 простих прийомів для отримання бонусів?

І ніщо не заважає компаніям, які пропонують винагороди, нерівномірно розподіляти їх між співробітниками. «Надання переваги не суперечить законодавству, якщо тільки воно не ґрунтується на якомусь типі дискримінації», – додає Хеллер. 5. Чи можна обговорити переваги? Якщо ви абсолютно думаєте, що вам потрібно мати більше, це заслуговує якось обговорити.

, працював із клієнтом, який, безсумнівно, залишився б порожнечею між завданнями на основі вказаної дати початку.

Ми просили підвищення зарплати, а також компенсації. Постійно рекомендую клієнтам попрацювати над цим. Але якщо ви не можете перемістити їх у зв’язку з цим, виберіть винагороду за підписання. “Бізнес, безумовно, скоріше заплатить за це, ніж збільшить дохід”, – зазначає вона. А також вона стверджує, що не йдіть на першу угоду, яку ви отримаєте, якщо вона не виглядає достатньою.

грати в Золотий Кубок

Багато претендентів на роботу в такому захваті, коли розширюється бонусна пропозиція для підписання, вони не пам’ятають це зробити.» Вона розповідає про кілька випадків, коли ви маєте перевагу, і тому варто обговорити остаточний бонус: коли ви у вас багато цікавих компаній, чи є у вас основні пропозиції чи ви перейшли до 2-го чи третього раунду зустрічей.

Деякі відомі подробиці про бонуси?

Коли спочатку вас шукав роботодавець або менеджер із найму Коли ви залишаєте визнану компанію, щоб зареєструватися у стартапі, Коли ви переїжджаєте в додаткове місто, Коли ви схвалюєте зарплату, яка набагато нижча за вашу зробити попереднє. Вирішальне значення має проведення дослідження та наявність доказів.

Ви можете попросити певний номер, але якщо ви не є високопосадовцем і не маєте конкретних доказів свого успіху або вони явно не приносять багато готівки як бізнес, ви не збираєтеся цього робити. змусити їх зрушити з місця. А також ви повинні розуміти ринкові закономірності та те, що інші роблять у вашій обстановці, щоб повністю підтримати ваші страхові вимоги (ці калькулятори доходу можуть допомогти зібрати істину).

Мерріл пропонує використовувати такі фрази, як «Я, безумовно, дозволю лист із пропозицією сьогодні, якщо ви можете додати винагороду за підписання X» або «Я дивлюся на порівнянну роль, де дохід на X% кращий. Як ви можете закрити цю прогалину ?” Знову ж таки, немає ніякої гарантії, що він працюватиме, але якщо ви зайдете як людина, яка знає, а також безстрашна, ви, швидше за все, отримаєте те, що хочете.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.